Støt Stilling/Skanderborg Gruppe, hver gang du tanker

Få dobbelt støtte med OK’s app!

Nu kan du støtte KFUM spejderne Stilling gruppe med hele 10 øre pr. liter, når du tanker med OK’s app. Husk at have os indsat under "Sponsorstøtte" i app’en. Du finder os under "Mig" og "Sponsorstøtte". 

Betaler du med dit OK Kort, støtter du fortsat med 5 øre pr. liter. 

Det koster dig ikke en øre ekstra, OK giver hele beløbet.


Tak fordi du støtter!

Din støtte betød at vi sidst fik 2.392 kr. fra OK. Tak til alle jer, der har tanket og valgt at støtte os. 


Vi har indgået en sponsoraftale med OK, så du kan støtte KFUM Spejderne Stilling/Skanderborg Gruppe, hver gang du tanker.

Du støtter Stilling/Skanderborg Gruppe med 6 øre for hver liter, du tanker med OK Benzinkortet – uanset hvor du tanker i Danmark. Første gang du har tanket 500 liter, får klubben desuden en ekstra bonus på 250 kr. Det koster dig ikke ekstra at støtte – OK betaler hele beløbet.

Få et OK Benzinkort på www.ok.dk/lokalsporten.

Har du allerede et OK Benzinkort?

Har du et OK Benzinkort i forvejen, kan du nemt få det tilknyttet os. Du skal blot udfylde formularen på nedenstående link, så giver vi besked til OK, som sørger for at du fremover støtter os.

Dette er også muligt med Erhvervskort.  Så er Dit/Jeres firma interesseret i at støtte Spejderne, så hører vi meget gerne fra jer.  Eller i kan gå ind og tilmelde at i støtter os hos OK.


Støt KFUM Spejderne Stilling/Skanderborg Gruppe ekstra meget

Støt ekstra meget med el fra OK

Med el fra OK kan du støtte med ekstra 6 øre pr. liter. Og det er nemmere, end du tror. Du skal bare vælge imellem el til fastpris eller variabelpris på www.ok.dk/lokalsporten/el, så klarer OK hele skiftet fra det gamle elselskab til OK.


Dobbelt støtte i app’en gælder helt frem til 31. maj 2024.