Støt med OK

Støt KFUM Spejderne Stilling/Skanderborg Gruppe, hver gang du tanker

Vi har indgået en sponsoraftale med OK, så du kan støtte KFUM Spejderne Stilling/Skanderborg Gruppe, hver gang du tanker.

Du støtter Stilling/Skanderborg Gruppe med 6 øre for hver liter, du tanker med OK Benzinkortet – uanset hvor du tanker i Danmark. Første gang du har tanket 500 liter, får klubben desuden en ekstra bonus på 250 kr. Det koster dig ikke ekstra at støtte – OK betaler hele beløbet.

Få et OK Benzinkort på www.ok.dk/lokalsporten.

Har du allerede et OK Benzinkort?

Har du et OK Benzinkort i forvejen, kan du nemt få det tilknyttet os. Du skal blot udfylde formularen på nedenstående link, så giver vi besked til OK, som sørger for at du fremover støtter os.

Dette er også muligt med Erhvervskort.  Så er Dit/Jeres firma interesseret i at støtte Spejderne, så hører vi meget gerne fra jer.  Eller i kan gå ind og tilmelde at i støtter os hos OK.


Støt KFUM Spejderne Stilling/Skanderborg Gruppe ekstra meget

Støt ekstra med el fra OK

Med el fra OK kan du støtte med ekstra 6 øre pr. liter. Og det er nemmere, end du tror. Du skal bare vælge imellem el til fastpris eller variabelpris på www.ok.dk/lokalsporten/el, så klarer OK hele skiftet fra det gamle elselskab til OK.

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte ok@stillinggruppe.dk