Om Gruppen

Opstart: 11. maj 1989

Stilling Gruppe havde første møde torsdag d. 11. maj 1989, oppe bag Stilling skole ved SFO'en. Det første møde blev der bla. leget spejder-banke-bøf af de 30-40 fremmødte børn.  Vi blev 1. september optaget i spejderkorpset KFUM-spejderne i Danmark.

Da vinteren kom nærmere rykkede vi ind i spejderhuset på stadionvej, sammen med De Grønne Pigespejdere. I ca. 1991 fik vi tilbudt at leje grund nede i Motorvejslommen, sammen med DGP og FDF. Grunden brugte vi i sommer halvåret, mens vi i vinter halvåret stadigvæk benyttede os af Stadionvej. 

10 år med de grønne spejdere:

I 1999 var det 10 år siden at vi stiftede vores spejdergruppe. Dagen blev fejret med lejrbål og underholdning på rigtig spejdermanere. Der blev serveret grillmad og drikkevare til yderst rimelige penge.

I foråret 2001 fik vi bygget et lille hus på grunden i Motorvejslommen, så vi havde rindende vand og toilet forhold. 

20 års jubilæum og indvilgelse af Spejdergården:

I 2009 fik vi et tilbud fra Naturstyrelsen, om at leje os ind på det vi kalder Spejdergården. Det sagde vi ja til. Spejdergården ligger på Stilling landevej 23, 8660 Skanderborg. Vi har vores egen kæmpe have, bålplads og en smule skov, helt perfekt som spejdergrund. Det ligger helt op ad Anebjerg skov, som er en spændende naturrig baghave som vi oftest benytter. Den tidligere planteskoles placeringen som er ca. midt imellem de to byer er helt perfekt, her kan man nemlig sikkert cykle til spejder, uanset om man kommer fra Skanderborg eller Stilling. 

I 2009 havde vi således også været medlem af spejderkorpset i 20 år. 

2024:

Gruppen har nu over 30 aktive medlemmer + en række frivillige. Medlemmerne kommer fra både Stilling og Skanderborg. I år fylder vores gruppe 35 år. 


Tilmelding: 

Læs mere og tilmeld dig her: Vil du være spejder? 

Når man udmelder sig, SKAL udmelding ske via medlemsservice. (der er link til dette sammen med indmeldeslinket.)


Kontingent:

Kontingent er pt. 450,- kr. pr. ½ år, og bliver opkrævet automatisk via vores Medlemsservice 1. April og 1. Oktober. Samt umiddelbart efter godkendt indmeldelse. vigtigt at betale kontingent via de links i mail der udsendes og ikke via  bankoverførsel eller mobile pay da dette letter vores kasseres arbejde enormt.


Gruppebestyrelsen

Det er gruppebestyrelsen, som har ansvaret for gruppens liv og virke. Gruppebestyrelsens opgave er at sørge for de bedst mulige rammer for spejderarbejdet, samt sørge for at gruppens arbejde lever op til korpsets formål og love.

 

I dokumentsamlingen nederst på siden findes dokumenter vedrørende gruppebestyrelsens opgaver, årsplan og mødereferater.

 

Gruppebestyrelsen består i øjeblikket af:

 

Gruppeledelsen:

Kontakt: grupperaadsformand@stillinggruppe.dk

Kontakt: kasserer@stillinggruppe.dk,  

Kontakt: gruppeleder@stillinggruppe.dk 

Valgt af forældre:

Valgt af Lederer:

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Formænd for faste udvalg:
Gruppens bank: Danske Bank med registreringsnr. 1551 kontonr. 3677010541.